Kinderdagverblijf Oase, ook voorschool in Amsterdam-Oost

Icoon ouderbeleid

Ouderbeleid

Icoon inspectierapport

Inspectierapport

Wij zijn een zelfstandig en kleinschalig kinderdagverblijf waar de volgende punten voorop staan:

  • Een persoonlijke benadering
  • Kwaliteit
  • Continuïteit


We gaan ervan uit dat ieder kind de drang in zich heeft om zich te ontwikkelen. Dat doet een kind op zijn eigen manier, op basis van:

  • Aanleg
  • Talent
  • Temperament 


De voorschool staat evenals de reguliere opvang in het teken van de bovenstaande beginselen. Als u interesse of vragen heeft over onze voorschoolse opvang, dan beantwoorden we deze graag.

Neem contact op

Voorschoolse opleiding volgens het Piramide-programma

Al ruim vijf jaar werken we met het educatieve Piramide-programma dat we aan alle opvangkinderen bieden. Onze peutergroep is ingedeeld aan de hand van de Piramide-hoeken en gedurende de thema's wordt de taal- en denkontwikkeling van de kinderen gestimuleerd. Er is ruimte voor tutoring, maar ook pientere peuters zien wij niet over het hoofd. 


We houden een nauwe samenwerking met ouders hoog in het vaandel en werken daarom ook met het programma van VVE Thuis van het Nederlands Jeugdinstituut.

Flexibele voorschooltijden

U kunt uw kind ook alleen voor onze voorschool inschrijven. In het verleden zijn er zulke lange wachtlijsten ontstaan, dat peuters niet meer op een voorschool geplaatst konden worden. Helaas beginnen zij hierdoor met een achterstand op de basisschool. 


We zijn daarom met andere scholen in de buurt gaan samenwerken om alle kinderen op de voorschool te krijgen. Ook als uw kind binnen een paar maanden al op de basisschool begint, dan is hij/zij van harte welkom.  


Als u meer informatie wenst te ontvangen over onze voorschoolse opvang, neem dan contact op met Imane Boukhou, onze VVE-Coördinator in Kinderdagverblijf Oase in Amsterdam.

Meer informatie voor u om te downloaden

Onderstaand vind u informatie die voor u interessant kan zijn. Klik op de link om de informatie te downloaden.

Piramide-informatieboekje

Inspectierapport VVE 2015

Ouderbeleid VVE boekje